Нов продукт на Виши се бори с признаците на стареене

вишиНовите ампули на Виши Лифтактив Спешълист Пептид-C анти ейдж направо „помитат“ бръчките, които възрастта оставя на лицата ни или поне така твърдят създателите им.

Стимулиране производството на собствен колаген, избистряне на тена и дълбоката хидратация са ползите, които получаваме или трябва да очакваме да получим от прилагането им.

Тенът на кожата зависи от здравословното ни състояние, начина на хранене и начина ни на живот като цяло.

Обикновено пигментните петна са свързани с прекомерното излагане на пряка слънчева светлина, но могат да се дължат и на проблеми с черния дроб или хормоналното здраве.

Слънчевата светлина, така необходима за съществуването на живота като цяло, при директно излагане за продължителен период е основния причинител на фотостареенето и в частност на бръчките.

Виши Лифтактив Спешълист Пептид-C анти ейдж ампули съдържат 10% чисто витамин С – мощен антиоксидант за засилване на естеествените защитни сили на кожата.

Всеки харесва бистър тен на кожата, но той не може да бъде имитиран нито с макиаж. За да изглежда добре едно гримирано лице, то трябва да има добра основа, а тя започва с добрия естествен тен.

И най-важното, не забравяйте да пиете вода. Тя помага на тялото да се освободи от токсините, а органите функционират по-ефективно. Колкото сте по-хидратирани, толкова по-добре изглежда кожата ви.