Женствеността е най-голямата сила на жената

Женствеността е способността на жената да се освободи от желанието да бъде като мъжа, когото от малък са учили да бъде твърд като скала. Желанието да подражава по твърдост на мъжа, това означава да станеш човек второ качество, тъй като жената никога не може да бъде равна на мъжа в това отношение.

женственосттаСтавайки мъжеподобни, жените стават все по-сърдити и по-малко обичащи телата си. Губят мекостта и женствеността. Това е много опасна тенденция, която може да наруши баланса в природата.

Всяка жена получава повече, когато действа с присъщата за дамите женственост. Лотоса е най-любимото цвете на Изтока и негов символ, зашото той е най-мекото и най-женствено цвете. Лотоса е символ и на женствеността. Ето защо мъжете винаги търсят в жените мекота, женственост и възприемчивост.

Запазете вашата красота и вашата женственост с предложението на Ведра с еликсира за вечна младост Регулатпро Хиалурон две опаковки с подарък трета

Според Оскар Уайлд “красотата е подарък за няколко години”. За да я задържите за по-дълго, трябва доста да се потрудите. Често може би сте чували, че красотата не е в лицето, а светлина в сърцето. Наистина спокойствието в душата ви ще ви направи спокойна и блага, но за кожата ви по-добре се погрижете с продукти с хиалурон и колаген.

През декември Ведра имат специално празнично предложение – Регулатпро Хиалурон две опаковки с подарък трета.