Косата на главата, а не на краката

Косата разкрасява лицето, както рамката украсява картината. Съществуват легенди, че силата на човека се крие в косата му, дори и нашите предци – прабългарите са носили дълги конски опашки, а славяните са имали дълги до раменете коси.

косата симпликНякои може да смята, че оплешивяването е признак на мъжественост, тъй като се дължи на повишено ниво на мъжкия хормон тестостерон.

Малко хора биха си признали, но никой не харесва плешива глава.

Мазане на главата с лук, маски с оцет и газ, какво ли не е готов да си сложи човек на главата, за да придобие буйна и гъста коса. Фармацевтичната промишленост е измислила по-прост начин – продукти против косопад.

Косата може да бъде права, къдрава, руса, черна, може да се вее като розово знаме зад гърба ви, но важното е да я обичате, да се грижите правилно за нея.

Косата трябва да се мие от един до три пъти седмично с подходящи продукти, съобразени със скалпа на главата и състоянието на косата.
Използването на шампоан против косопад за мъже няма да вмирише главата ви на лук, ще ви даде усещане за свежест, чистота и комфорт.

Симплик, макар и да звучи като simple (просто) в действителност е многокомпонентен шампоан против косопад.