Crab apple (Дива ябълка, киселица)

Скъпи маниачки на тема „чистота”, ето го подходящото за вас лечебно средство. Ако сте в борба с неприятелите на хигиената, ако стоите под душа по три часа и използвате повече дезодорант от необходимото, за да не усещате и минималната миризма на човешка плът, положително принадлежите към големия отбор на „търсачките на снежнобяла чистота”

Кога да взема Crab Apple

  • Първо се захващам с чистенето и взимам душ, а след това, когато всичко си е на мястото, вече се чувствам по-добре.
  • Смятам, че е правилно да отделям много внимание на хигиената, на предпазването. Ужасявам се от прах, микроби, болести, мръсотия. Изпадам в паника при вида на насекоми или кръв.
  • Живея с притесненията за тялото си: дебело е, слабо е, има косми, излъчва лоши миризми, произвежда пъпки. Мразя менструациите, а за родилна зала или за кръв просто не ми споменавайте! Нямаме никакво съзнание и съвест, ако не мислим за всички болести – виж спина, туморите… какъв кошмар!
  • Смятат, че страдам от фобии, а аз мисля, че просто съм точна. Имам нужда от ред около себе си; опасявам се, че бих могла да бъда заразена; не използвам обществени тоалетни; предпочитам да ям у до ма си, защото знам как измивам зеленчуците и смя-там, че е правилно от време на време да се подлагам на лечение, довеждащо до освобождаване от натрупаните в организма отрови или на глад.
  • Бих искала да се чувствам чиста и съвършена, изживявам зле секса, намирам, че е срамен, създава ми усещане за нещо нечисто, отвращава ме. И мое то собствено тяло, и тялото на другия често ме отблъскват.
  • Понякога и вътре в себе си се чувствам мръсна, страхувам се от някои не особено чисти мисли, които ме разболяват, мия се много…
откъс от книгата “Жените и терапията на д-р Бах с цветовете на растенията” на  Барбара Мацарела