Rock Water (Скална вода)

“…Rock Water ще ви даде малко гъвкавост и ще откриете, че е хубаво да можете да се насладите на един сладолед в топла лятна нощ или да избягате от урока по йога, за да се излегнете на слънце, да безделничите и… толкоз.

Кога да взема Rock Water

  • Изключителна перфекционистка съм… и съм доволна от това.
  • Ако искаме да се въздигнем духовно, не трябва да правим грешки. Съществуват техники, дисциплини, диети и ритуали, които трябва да се изпълняват стриктно и ако случайно не се придържам към тях, изпитвам голяма вина и гледам да компенсирам. На Стефановден ще изям само две ябълки – така ще изкупя… парчето козунак, което излапах на Коледа.
  • Аз съм заклета вегетарианка… макробиотичка… пълна въздържателка съм и не понасям този, кой то е различен от мен и няма същите навици.
  • Смятам, че съм антипатична на мнозина. Впрочем, моето пренебрежение към този, който не спазва пра вила, е изписано на лицето ми… Разбира се, след като съм права, не аз съм тази, която трябва да се поправя.
  • Много се грижа за тялото си, правя упражнения и се подлагам на жестоки диети. Не се изкушавам ни кога, дори на празниците… и въпреки това страдам от различни неразположения.
  • Да, малко съм скована, моята сексуалност не ме интересува особено. Имам менструални проблеми. Духовността означава отричане от много материални удоволствия и аз съм готова на всичко, за да се извися духовно.
  • Моите идеали са много високи и заслужават лишени ята, на които се подлагам. Ако човек се съобразява с правилата, всичко си върви както трябва. Не обичам да се забавлявам – така бих загубила ценно време.”

откъс от книгата “Жените и терапията на д-р Бах с цветовете на растенията”  на Барбара Мацарела

Можете да закупите книгата  от ТУК