СЪВЕТИТЕ НА Д-Р АТКИНС

Как да подбираме храната си и да извличаме най-голяма полза от нея? Повечето от готовите и обработени храни, които консумираме днес, са предназначени по-скоро за продължително съхранение, отколкото за добро хранене. По-голямата част хранителни вещества, присъстващи в необработените храни, са отстранени и заменени с консерванти, оцветители и всякакъв вид добавки….

За движението и ползата от физическите упражнения:Няма човек, който да не е получил благотворно въздействие от поддържането на редовна физическа активност. Хората, които спортуват изглеждат по-добре, чувстват се по-добре и остават по-здрави. Те са по-силни и по-издържливи не само умствено, но и физически …..

Ролята на витамините в поддържането на имунната система–част I: В статията ще разгледаме поотделно добавките, които са най-съществени за изграждането и поддържането на силна имунна система. Витамин А е сред най-важните поддържащи имунитета хранителни добавки, тъй като усилва способността на имунната система да се съпротивлява на инфекциите. Той е особено важен за защита срещу „стомашните микроби”….