Мадона: диета, спорт и Pure Logicol

Дори и не всички да сме големи фенове на музиката и начина на живот на Мадона, не можем да не забележим  нейната елегантна форма(освен мускулестите ръце, които някои биха посочили) и да не се зачудим как остава толкова слаба и същевременно толкова енергична. Някои биха казали, че след като е световноизвестна звезда, да поддържа тялото си е част от нейната работа, но все още остава въпроса как точно го прави. Отговорът – кратка диета, която осигурява намаляване на теглото с 1,5-3 килограма за седмица, комбинирана с 1-2 часа тренировки 6 пъти седмично.

Диетата е напълно  безопасна и работи при всички, стига да са постоянни. Забраняват се преработените храни, млечни продукти, всякакви подправки, мазни храни, сосове, алкохол и кофеин. Дневният прием на вода трябва да е между 1,5-3 литра. Препоръчително еосновното количество  въглехидрати да се приемат под формата на пълнозърнести храни, веднъж дневно, най-добре на закуска.

Ето примерно меню в два последователни дни от диетата на Мадона.

Ден 1

Закуска- чаша пълнозърнесто мюсли,  чаша оризово мляко

Обяд-печени на грил пилешки гърди или пресни пуешки гърди, салата от краставици и домати

Следобедна закуска-чаша горски плодове(най-добре микс от малини, къпини и боровинки)

Вечеря-салата от задушен на пара спанак,паста от органичен произход

Ден 2

Закуска – чаша пълнозърнесто мюсли, чаша оризово мляко

Обяд – 2 добре сварени яйца, салата от моркови и чери домати

Следобедна закуска – плодове, за предпочитане е да се избягват банани, фурми, грозде, които са с високо съдържание на въглехидрати

Вечеря - печен лаврак, салата от задушен на пара спанак

 

Освен стриктния режим на диета и спорт, който Мадона спазва, тя признава за още една от своите тайни – използва маската за лица Pure Logicol, част от серията за красота на Pure Logicol. Компанията предлага широк набор от продукти на колагенова основа, които увеличават еластичността на кожата и забавят образуването на бръчки. Колагенообразуването в кожата започва да намалява интензивността си към 25 години и напълно спира на около 40 години, което пък спомага формирането на бръчки. Внасяйки колаген отвън, Вие може да забавите този процес и да подобрите видимо състоянието на кожата си.