Камерън Диаз мрази диетите, обожава спорта!

Тегло 54кг
Ръст 1,73м
Рожденна дата 1972/08/30
Място на раждане Сан Диего, Калифорния, САЩ

Камерън Диаз е актриса и бивш модел, изключително красива и забавна. Тя мрази диетите, но поддържа тялото си с много спорт и здравословен начин на живот.

Камерън Диаз се храни небалансирано, което се отразява неблагоприятно върху състоянието на кожата на лицето й, но пък фигурата й е съвършена.

Нейната тайна за мечтаното тяло? Яде пилешко месо без кожата, ограничава въглехидратите и промишлените напитки(освен бира). Пие вегетарианска супа преди хранене, за да запълни стомаха си и дъвче дъвка без захар, за да намали апетита за сладко.

Обожава пържени картофи и препоръчва да се консумират веднъж седмично.

Като че ли, изваяното тяло на Камерън не се дължи особено на начина й на хранене, а по-скоро на многото спорт, който практикува ежедневно.

Вкъщи спортува с гирички, ходи на пилатес, обича да плува, както и да прави йога упражнения. Друга нейна страст е сърфът. Сърфирането гори около 600 калории на час, което се равнява на един хамбургер(първият час), порция пържени картофи(на втория час) и чаша кола(след още половин час). Освен горене на калории, този спорт осигурява и много приятни емоции. Участват всички мускули, тонизира тялото и гори повече калории от тичането.

Освен страхотно тяло, Камерън има и прекрасна усмивка. Тя казва, че основните оръжия по пътя към красивата усмивка са меки устни, бели зъби и свеж дъх, и дава следните съвети:

-усмивката винага трябва да бъде искрена

-никога не се усмихвайте с дъвка в устата

-използвайте балсам за устни-подхранва, защитава и възстановява

-използвайте елетрическа четка с избелваща паста за зъби