Сода за хляб и лимон са мощна комбинация за отслабване

Сода и лимон за отслабване

Преди да посегнете към поредните хапчета за отслабване, ви препоръчваме да опитате тази диета за период от 7 дни.

Ден първи

Вземете една чаша гореща вода и добавете към нея сока от половин лимон. Пийте тази смес между храненията, един час преди хранене. Чашата сок разделете на толкова части колкото пъти се храните.

От ден втори до ден седми

Вземете две чаши гореща вода и добавете към нея сока от един лимон. Пийте тази смес един час преди приемане на храна в продължение на целия ден.

Първия ден към сместа се добавя щипска сода за хляб, а в следващите дни постепено се увеличава количеството, така че на седмия ден се добавя 1 ч.л сода.

Американски содено –лимонен тоник

Приготвя се от 300 мл вода, сока на половин лимон и половин ч.л. сода за хляб.

Изстискайте сока в кана, добавете не много сода и долейте вода. Изчакайте да престане да шупти и постепено добавете останалата сода и вода. Пийте на не големи глътки, с паузи, за да може содата и лимона да се усвоят. Можете да добавите в тоника свежи листа от мента и не много лед.

Тази напитка според американски блогъри повишава самочувствието, освежава след спортни занимания и помага да се борите с пристъпите на глад.

При умерена употреба на тоника той може да бъде не само средство за отслабване , но и освежаваща напитка в горещите дни.